Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургаско. Заедно с

...
 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургаско. Заедно с
Коментари Харесай

Борисов: Далаверите на Кирил и Асен излизат наяве, не очаквах толкова да са счупили държавата

 Open photo

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургаско. Заедно с него са лидерът на листата в региона Жечо Станков, вторият в листата Любен Дилов-син, както и ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

Борисов се срещна с представители на украинската общественост в региона, като разгласи, че се надява войната в Украйна да свърши по-бързо.

" Затова вместо за предизборна акция, даваме парите за детски лагер ", съобщи той.

" Надявам се в най-скоро време в Украйна да тече естествен и спокоен разговор. Не е естествено това, което се случва там. Агресията на Русия би трябвало да прекъсне неотложно. Затова сме и толкоз твърди в поддръжката към Украйна ", сподели още водачът на ГЕРБ.

 

С помощта на ГЕРБ 44 деца от най-засегнатите региони в Украйна към този момент са в България, където ще бъдат на детски лагер.

 

" Изборите зависят от президента Радев - дали ще бъдат почтени. Ако създадат същите далавери с машините, какво значение има какъв ще е резултатът. Ако по този начин продължи да пада цената на нафтата и бензина, значи, че сме били прави, че от България се изнасят големи суми - 30 млн. лева дневно. Виждате, че 30 дни откогато ги няма Киро и Асен, нафтата и бензина пада всеки ден. Ако по този начин не престават да излизат нескрито далаверите им, освен това огромни далавери... 30% е паднала цената. Кое се е трансформирало? Няма ги от " Промяната ", сподели Борисов.

" В сряда ще извадим лъжите им за Брутния вътрешен артикул. Всичко лети надолу при тях. Нагоре единствено вървят инфлацията и задлъжнялостта ", отсече водачът на ГЕРБ.

Той описа, че на конгреса на ХДС в Германия са му обяснили по какъв начин по негово време България е била отличникът на Европа с най-нисък външен дълг, а в този момент дългът пораства стремително нагоре.

 

" Трябва да се опитаме да възстановяваме нещата. Старият модел не можем да го върнем към този момент. В България формалната инфлация е 2 пъти по-голяма от тази в Европа. Произвеждаме всичко. И като ги чувам - толкоз брутални, толкоз самонадеяни. Не им стигнало времето. Добре, че ги смъкнаха, че в случай че бяха изкарали още 2-3 месеца, нямаше да има какво да яде народът ", ядоса се Борисов.

" Реалният живот всеки ден опровергава тях и удостоверява казаното от нас ", безапелационен е водачът на ГЕРБ.

" Не чаках толкоз да са счупили страната. Ако народът знае действително какво са правили тези хора, какво са предизвикали, това е все едно да минеш през тези солници, да ги разбуташ и да искаш отново да се създава нещо. То е счупено, та счупено. Изборите ще си дойдат и ще минат. Въпросът е по какъв начин да стабилизираме страната. Това е най-важното ", съобщи Борисов.

 

По-късно Бойко Борисов се срещна с риболовци в Поморие. Те му подариха икона на Св. Георги, осветена в едноименния манастир в града. И му пожелаха победа на изборите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР